Cerberus Corporation
  2136 active members
  121 are online

Year

21

Day

15

Time

01:15:24

Guest
Login
snewsgnewsmessagegeneralfactioninventorycombatroom
Year 8 Day 357 3:48
K`Crydon Katana
K`Crydon Katana
I have a lab with six NPC workers inside all capable of producing. However, the building status shows no workers available, and I can't assign them to work. Is there a step or something I'm missing? I retooled the same item to my other lab using the same workers and it works fine. As far as I know, both labs have appoximately the same amount of RM.

The lab was able to produce fine in the past, now it just dosent detect workers even though they are present inside. I even bought four new ones and it still dosen't show up in status.


____________

K`Crydon Katana, M.D.
Year 8 Day 357 3:55
Teyacapan Quetzalxochitl
Teyacapan Quetzalxochitl
Are both the facility and the NPCs managed by the same faction?


Year 8 Day 357 23:31
K`Crydon Katana
K`Crydon Katana
yes.


____________

K`Crydon Katana, M.D.
Year 8 Day 361 22:24
K`Crydon Katana
K`Crydon Katana
any suggestions anyone?


____________

K`Crydon Katana, M.D.
Year 8 Day 362 11:44
Greg Black-Granger
Greg Black-Granger
Has the lab got sufficent room for the produced items?


Year 8 Day 363 20:41
K`Crydon Katana
K`Crydon Katana
thats not the problem, the problem is that the lab is not detecting workers even though they are within the building, capable of producing, owned by the faction and assigned to me.


____________

K`Crydon Katana, M.D.
Year 8 Day 363 23:21
The only thing I can suggest is this:

Go to the rules for production.
Check that all the criteria are met EXACTLY.
If they are, and it still doesn't work, post in the Bug Base, with the IDs of the lab, NPCs, etc and the exact details of the situation.


____________

"May the Grace of Ara go with you, and His Vengeance be wrought upon your enemies."

Only fools and children dream of heroes.